Löpning vecka 31

Löpning vecka 31

Så är det dags att summera löpning under vecka 31. Känns som att veckorna bara flyger förbi nu. Två veckor kvar på semestern 😕.

Man skulle kunna säga att jag, denna veckan har varit lite som en pokemon. Det har i alla fall känts så. Den pokemon jag tänker på är förstås Slakoth.

Löpning vecka 31 har jag känt mig som en slakoth
Slakoth, söt men lat.

Veckan slutade på 42km. Inte i närheten av de 70 eller 90 från tidigare veckor. Jag har känt mig väldigt trött och hängig. Haft annat att fokusera på. Så man kan väl se denna veckan som en vecka av återhämtning.

Men min runstreak lever än i alla fall, 26 dagar!! 🥳🥳

Kiruna

Luossabacken under löpning för vecka 31

Denna veckan var jag ett par dagar i Kiruna för min pappas begravning. Jag passade förstås också på att springa lite. Backe var det jag såg fram emot mest. Luossabacken, där man åkte snowboard som liten. På somrarna åkte vi till toppen i farbrors bil och bara tog in utsikten. Att springa upp, skulle visa sig vara en helt annan upplevelse.

Jag har förstås inte många höjdmeter i mina bleka ben. Tänkte väl ändå att det skulle gå och kännas bättre än det faktiskt gjorde. Jag var halvt borta efter halva backen 🙈😂.

Men då har jag också något att arbeta på, med potential för enorm förbättring. Åker till Kiruna om nästan exakt ett år igen, skulle jag tro. Vi får väl se då hur det går. Vackert är det där i alla fall.

Utöver Luossabacken, så hittade jag även en skylt som visar vägen till Trump Casino. Fantastiskt. Körde några varv på Matojärvi IP också förstås 👌

Utforskning

Då jag inte kände att kroppen orkade med några längre turer. Så fick jag försöka hitta något närmare mig. Som jag faktiskt inte kan komma ihåg att jag någonsin varit till dock. Fast det ligger så nära.

Det fick bli en liten tur till Fårön i alla fall. Så då lever min lilla utforskning-av-Piteå streak än också. 🤗

Fårön löpning vecka 31

Där har vi det, löpning för vecka 31 avklarad och går till historien i slakoths tecken.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: