Favoriter bland löparskorna

Favoriter bland löparskorna

Skor eller rättare sagt, löparskor, är kanske det viktigaste för att våra löparturer ska kännas behagliga och inte orsaka problem för oss under eller efter löpningen. Det är heller inte det lättaste att hitta skor som fungerar just för dig. Jag tror på att ha ett par skor att alternera mellan. Ingen sko är den andra lik, det kan vara bra för våra fötter att få lite variation, belastningen hamnar då inte på samma ställe hela tiden. Här nedan finner du, mina favoriter bland löparskorna.

Hoka one one bondi 6

Hoka one one Bondi 6

Dessa skor är hokas skor med mest dämpning. När jag skadade mitt ena knä, så letade jag efter ett par skor med mycket dämpning och stöd. Jag hittade hoka one one bondi 6 på min lokala Intersport butik. Jag märkte skillnad direkt. De är verkligen ett par utmärkta skor för oss som söker lite mer skydd när vi är ute och springer.

De är förstås inga skor du använder på dina snabbare pass. Utan de passar utmärkt som följeslagare på längre turer, när tempot hålls nere.

Enda minuset är att de inte har så bra andningsförmåga som jag önskar, vilket leder till att det kan bli varmt där inne för fossingarna. De hade annars också varit utmärkta att använda på jobbet, för oss som går mycket.

Kolla priset på prisjakt

Herr Dam

New Balance Beacon

Ett par smutsiga New Balance Beacon

Nu när jag känner att mitt knä är återställt så är dessa skor från New Balance, mina favoriter. De känns stabila och ger en skön känsla. Vare sig passet går i högre eller lägre tempo, så känns dessa som ett mycket bra val.

Beacon 2 har lanserats och jag ser fram emot att testa dem inom kort.

Kolla priset på prisjakt

Beacon Herr Dam

Beacon v2 Herr Dam

Nike wildhorse 5

Nike Wildhorse 5

Första valet när det är dags för trail. De är otroligt sköna och känns lätta. Ger bra fäste, ute i naturen. Färgen på dem är också helt otrolig. Det ska sägas att jag även har testat dom när det regnat, det var ingen succé. I blött väder, tar jag hellre på mig Salomon skorna.

Kolla priset på prisjakt

Herr Dam

Salomon sense ride

Pålitlig partner utanför asfalten. Har alltid gillat salomons skor, dessa är inget undantag. De erbjuder gedigen kvalitet och en skön känsla under dina löpturer. Gillar också salomons snörsystem quicklace. Enkelt och behagligt.

Finns även nyare modell, sense ride 2.

Kolla priset på prisjakt

Sense ride Herr Dam

Sense ride 2 Herr Dam

Nike zoomfly flyknit:

Lätta och behagliga skor som jag använder främst när det är dags för intervaller eller ett kortare tempo pass.

Kolla priset på prisjakt

Herr Dam

Detta var mina favoriter bland löparskorna, vilka är dina favoriter? Ta också en titt på min post angående löpning under sommaren.

Share

Kommentera

%d bloggare gillar detta: